Анимация

Комплексът е от затворен тип – за това е и предпочитан от много семейства, които търсят освен спокойствие – а и сигурност за техните деца.

Аниматорите в комплекса са на ваше разположение всеки ден от понеделник до събота, като програмата им е разделена на два часови интервала.

Първи интервал от 10:00 до 17:00

Първият интервал е от 10:00 до 17:00, тогава вратите на детски кът са широко отворени за всички малки и не толкова малки деца, които желаят просто да се забавляват.

А за да може забавлението да бъде още по-голямо, екипът от аниматори прилага различна програма за всеки един ден от седмицата.

Спортни активи и танци

Също така от 10:00 до 17:00 се провеждат и спортни активи, като волейбол или йога, водна гимнастика, водна топка, уроци по танци и други.

Втори интервал от 20:00 до 22:00

Вторият интервал е от 20:00 до 22:00 тогава аниматорите в комплекса могат да бъдат открити на сцената, където всяка седмица от понеделник до събота се осъществява така наречената детска дискотека, която преминава във вечерна програма за всички гости на хотела.

И разбира се, както сами се досещате – неделя е ден за от забавата почивка !

Ако вашето дете има рожден ден

Също така, ако по време на вашата почивка вашето дете има рожден ден, не пропускайте да ни информирате – за да може да направим деня му още по-усмихнат и запомнящ се!

За повече информация

За повече информация относно развлекателната програмата или при възникнали въпроси свързани с анимацията, може да се обърнете към Тео с едно телефонно позвъняване на 0895 70 80 79 или на мейл thelandofdreams@abv.bg

Разгледайте актуалните цени за Вашия престой

Възползвайте се от нашите неустоими оферти