Аркутино Фемили Ризорт - Почивка на море на ниски цени

Страници

Аркутино Фемили Ризорт

Хотел Аркутино Фемили Ризорт**** се намира на южното Черноморие на 40 км от град Бургас, между Созопол и Приморско в местността Аркутино, която е част от резервата „Ропотамо“. Разположен е в непосредствена близост до един от най-красивите български плажове, между златисти пясъчни дюни, прочутото крайморско езеро Водните лилии и река Ропотамо.Реката не е голяма и не поразява с буйни води и водопади, а цялата й красота идва от великолепната лонгозна гора и красивите водни лилии.
От морския залив се разкрива прекрасна гледка към остров Свети Тома (Змийския остров) – единственото място в България, където се срещат диворастящи кактуси.

[прочети повече]

Луксозни Стаи

 • dbl-deluxe-room4
  от 123лв. до 270лв.
  Двойна стая Делукс
  Просторна стая с балкон, LCD телевизор с кабелни канали, климатик, хладилник и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.
  Детайли
 • lux-studio2
  от 200лв. до 333лв.
  Луксозно студио с гледка море
  Просторно студио с двойно легло и разтегателен диван, баня с душ и тоалетна, хладилник, сателитна телевизия и балкон с морски изглед.
  Детайли
 • lux-studio3
  от 241лв. до 495лв
  Апартамент Лукс – море
  Просторен климатизиран суит с балкон с гледка към морето, хол, LCD телевизор с кабелни канали, хладилник и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.
  Детайли

ropotamo
Expired
резерват Ропотамо

Ропотамо е резерват с изключително разнообразие на интересни и уникални природни обекти - лиманът на река Ропотамо, езерото Аркутино, лонгозни гори, които на тази географска ширина се срещат много рядко, различни скални феномени, мочурища, блата и други. Можете да си направите разходка с корабче по течението на реката и обратно, където ще видите много красиви места, странни скални форми, а също и при добро време ще се насладите на гледката от многото костенурки, накацали за храна или почивка по крайречните камъни и растения

sv-toma
Expired
остров Свети Тома

Остров Свети Тома, наричан още Змийският остров е получил името си от множеството сиви водни змии, които го обитават и се хранят с риба във водите около него. Това е единственото място в България, където се срещат диворастящи кактуси. Много легенди се носят за местността, много предания свързани с историята й се разкават от местните . Най-интересната от тях свързва Свети Тома със старо свърталище на морски пирати. Тук те пазели своите богатства и съкровища, които заграбвали от невинните хора.

ezero
Expired
езеро Водните Лилии

Долината на водните лилии или иначе казано – Аркутино е блатисто езеро с типичен лонгозен характер. Обявено е за природен резерват. Във водите му растат красиви водни лилии, а над него се издига връх Калето, където има следи от тракийска крепост. Блатото е отделено от морето с пясъчни дюни. Освен водната лилия, която вирее в блатото, друг атрактивен растителен вид е пясъчна лилия, която расте близо до морския бряг.

sozopol
Expired
Созопол

Созопол - градът, в който бяха намерени мощите на св. Йоан Кръстител! Това е най-старият град на българското черноморско крайбрежие. Тук може да посетите Архитектурен и археологически резерват Старинен Созопол. Както и множество Тракийски крепости и надгробни могили, Антични некрополи, църкви и още много други исторически обекти със световно значение.

Booking Form