Комплексът - Аркутино Фемили Ризорт

Страници

Комплексът - Аркутино Фемили РизортАркутино Фемили Ризорт

Хотел Аркутино Фемили Ризорт**** се намира на южното Черноморие на 40 км от град Бургас, между Созопол и Приморско в местността Аркутино, която е част от резервата „Ропотамо“. Разположен е в непосредствена близост до един от най-красивите български плажове, между златисти пясъчни дюни, прочутото крайморско езеро Водните лилии и река Ропотамо. Реката не е голяма и не поразява с буйни води и водопади, а цялата й красота идва от великолепната лонгозна гора и красивите водни лилии.

От морския залив се разкрива прекрасна гледка към остров Свети Тома (Змийския остров) – единственото място в България, където се срещат диворастящи кактуси.

Уникалното съчетание на лонгозна гора, чист въздух и морски бриз правят хотелския комплекс Аркутино Фемили Ризорт**** несравнимо място за отдих и пълноценна почивка за ценителите на тишината и природата.

Нашите Услуги

Ваканционно селище „АРКУНИНО ФЕМИЛИ РИЗОРТ“ поддържа система „ЕКО-Хотел“, сертифицирана от ТЮФ Рейнланд-България.

Комплексът предоставя на гостите си плажна ивица с ползване на безплатен шезлонг и чадър. До нея се достига по специално направена еко пътека от дървени дъски, по която спокойно минава и детска количка. За Вашата безопасност са ангажирани и двама спасители.

Храненето във Ваканционно селище „АРКУНИНО ФЕМИЛИ РИЗОРТ” е решено на принципа – пълен ALL INCLUSIVE.

Три пъти в деня се предлага богато меню на блок маса – ястия и специалитети  от българската и интернационална кухня. Качеството на предлаганите храни е приоритет за комплекса. Предпочитат се пресните и здравословни продукти. Месните и млечните продукти са собствена продукция. Мандра „Веселие” е лидер сред млекопреработвателните предприятия у нас. Асортиментната листа на млечните изделия всяка година се увеличава. С днешна дата се произвежда краве, овче, козе и биволско сирене, кашкавал, масло, извара, айран, катък в най-различни разфасовки. Голям процент от млечните изделия на Мандра „Веселие” са за износ.

Ваканционно селище „АРКУТИНО ФЕМИЛИ РИЗОРТ” разполага и със собствен сладкарски цех. Тук се произвеждат вкусните десерти, закуски, сладкиши и торти, които неизменно присъстват на блок-масата.

На грил-барбекюто редовно се организира демонстративно приготвяне на храните. За още по-голямо забавление и разнообразие се провеждат тематични вечери – Азиатска, Италианска вечер, Рибна, Гала вечер с факли…Една от най-атрактивните е Националната вечер с чеверме, съпроводена с български народни и нестинарски танци.
“Хотелът е сертифициран по системата за управление „Екохотел“

(Екологично проверен хотел) от „ТЮФ Рейнланд България“.

Прочетете повече за нашата Еко политика

Ваканционно селище „АРКУТИНО ФЕМИЛИ РИЗОРТ” – новите стандарти за качество, комфорт, естетика и дизайн!